Tetos maakt werk van hergebruik!

Vanaf 1 januari werkt Tetos samen met Het Goed en geven we onze stoffen een tweede leven! “We wilden het jaar 2019 goed beginnen en zijn als Tetos heel enthousiast over het mooie werk van Het Goed! Daarom leveren wij vanaf nu al onze retourstoffen en incourante stoffen aan Het Goed, zodat hun mensen hier weer zinvolle dingen mee kunnen doen” aldus Jolanda Onwezen, directeur van Tetos.

Het Goed maakt werk van hergebruik en maakt werk van werkgelegenheid. Dit bereiken ze door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica. Ruim 80 procent daarvan wordt hergebruikt. Het grootste deel wordt verkocht in de 26 vestigingen. Voor de spullen die niet meer te verkopen zijn, worden andere oplossingen gezocht. En als het gaat om textiel, kijken ze of dit verwerkt kan worden, zodat nieuwe producten kunnen worden gemaakt.

Wil je meer weten over Het Goed of wil je, net als Tetos, ook een bijdrage leveren?
Kijk dan op www.hetgoed.nl

Het voelt goed om als Tetos een steentje, of eigenlijk een stofje, bij te dragen aan een beter milieu. Hopelijk inspireren we hier ook andere bedrijven mee!

-Jolanda Onwezen

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl

Contact