Stoffenoverzicht

Bekijk alle stoffen van Tetos

Kaasdoek

Kaasdoek

Kaasdoek weegt ca. 65 gr./m² en is enigszins doorzichtig. Kaasdoek is in verschillende breedtes en kleuren leverbaar. Wij kunnen kaasdoek naadloos leveren tot een breedte van 1200.

Sprinklerdoek

Sprinklerdoek

Sprinklerdoek is een doek met een grote maas. Sprinklerdoek weegt ca. 60 gr/m². Sprinklerdoek wordt gebruikt onder sprinklerinstallaties. De mazen zorgen ervoor dat de rook makkelijk bij de sprinklerinstallatie kan komen en het bluswater makkelijk de brand kan bereiken. Sprinklerdoek is brandwerend en in diverse kleuren leverbaar.

Flanel (molton)

Flanel (molton)

Flanel is een geruwd doek van 100% katoen en wordt vaak voor plafonds en wanden gebruikt. Door het ruwen krijgt de flanel een zachte en warme uitstraling, en worden kleine oneffenheden in de ondergrond gecammouffleerd. Flanel weegt ca. 160 gr./m² en is leverbaar in twee breedtes: 130 cm en 310 cm. Flanel is leverbaar in diverse kleuren en is brandvertragend.

Heavy satin

Heavy satin

Heavy satin is een behoorlijk zware stof van 320 gram /m² en 310 cm breed. Heavy satin laat zich makkelijk plooien en is daarmee goed materiaal voor diverse toepassingen. Heavy satin is brandvertragend.

Stretch

Stretch

Stretch is een brandwerende stof welke in meerdere soorten en maten beschikbaar is. Stretch is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Stretch is leverbaar in vele kwaliteiten. Met dit artikel kunnen de meest uiteenlopende en bijzondere modellen gestoffeerd worden.

Schildersdoek

Schildersdoek

Schildersdoek is een katoendoek van 200 gr/m². Schildersdoek is beschikbaar in verschillende breedte maten en in de kleur ecru. Schildersdoek hebben we brandvertragend (nessel genaamd) en niet geïmpregneerd.

Voile

Voile

Voile is een semi-transparant doek van 40-65 gr/m2. Deze doeken kunnen geleverd worden met een hoogte van maximaal 520 cm naadloos. Deze stof wordt ook wel vitrage genoemd.

Velours

Velours

Gordijnen van velours? Naast het voeren van o.a. TCS en katoen is het ook mogelijk veloursgordijnen te voeren met katoendoek tegen glees.

Verduisteringsdoek

Verduisteringsdoek

Verduisteringsdoek is extra dik (ca. 315 gr./m²) en laat daardoor geen licht door. Het is brandwerend en verkrijgbaar in het zwart, wit en diverse andere kleuren.

Orion

Orion

Een hoogwaardig kwaliteit gordijn van 237 gr/m2  verkrijgbaar in  150 cm 300 cm breed. Orion is brandvertragend en een soepele blockout stof beschikbaar in meer dan 30 tinten.

Koordgordijn

Koordgordijn

Evron

Evron

Evron is een 170 grams doek. Evron is per 210 cm breed verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart. Evron wordt vaak toegepast op gordijnen.

Breeze

Breeze

Breeze is beschikbaar in 8 diverse kleuren en per 50 cm breed.

Frontlit

Frontlit

Door de uitstekende kwaliteit en krachtigheid van Frontlit wordt deze stof veel gebruikt voor billboards. Frontlit is een ideale stof voor buitentoepassingen.

Waltex

Waltex

Een doek met structuur en een grijze backing, waardoor het stofferen van een onderlaag tegen doorschijnen overbodig is. Walltex wordt voornamelijk gebruikt voor wandbespanning.

Deceaudoek

Deceaudoek

Een 200 grams doek dat veel gebruikt wordt met platte strip voor wissellijsten en frames.

Pos light

Pos light

Een transparant doek dat de print aan beide zijden even helder weergeeft. Bent u op zoek naar een mooie stof voor een banner? Dan is Pos Light zeer geschikt.

Panama

Panama

Panama is een brandwerende stof die ca 360 gr/m² weegt. Panama is verkrijgbaar in 300 cm in de kleuren wit/ecru en zwart.

Boetiek

Boetiek

Boetiek is een 100% viscose meubelstof. Deze stof is goed te bewerken waardoor deze voor diverse toepassingen gebruikt kan worden.

Skai

Skai

Skai hebben we in diverse kwaliteiten, kleuren en structuren. Interesse in meubelstoffenring met Skai? Neem contact op voor alle mogelijkheden, dan adviseren wij u graag!

Backdrop

Backdrop

Backdrop is een verzamelnaam voor podiumdoeken. Deze worden gemaakt van flanel of verduisteringsdoek. De meeste backdrop zijn voorzien van boen, een zoom met ogen en lintjes, maar omdat wij het atelier hier in huis hebben kunnen wij helemaal naar wens confectioneren. Standaard is de backdrop 300 cm bij 300 cm, maar wij maken het, indien gewenst,passend op elk gewenst formaat.

Full colour bedrukt

Full colour bedrukt

Voor bedrukking gebruiken we – afhankelijk van de toepassing – diverse doeken. Voor banieren gebruiken we vaak bysonyl of mesh voor eye catshers stretch en voor de rokjes decodoek.

Rips

Rips

Rips is een doek van circa 180 gr/m2 met lichte structuur en is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Rips is 120 cm breed. Op verzoek kunnen we rips voor u brandvertragend impregneren. Rips wordt onder andere gebruikt voor gordijnen en kussens.

Cotton-look

Cotton-look

Cotton-look is een synthetisch doek met een katoene uitstraling en is verkrijgbaar vele kleuren en is standaard brandwerend. Cotton-look is 150 cm breed. Op verzoek kunnen we cotton-look voor u brandvertragend impregneren. Cottonlook wordt onder andere gebruikt voor tafellopers, spandoeken en banieren.

Brushed nylon

Brushed nylon

Brushed nylon kent vele toepassingen. Zo is  het een ideale tegenpool voor hard(haak) klittenband. Brushed nylon is 137 cm breed en in ook verkrijgbaar met foam en/of zelfklevend. Brushed nylon wordt onder andere toegepast op speakerdoek en memopanelen.

Droppaper

Droppaper

Droppaper is een lichte, printbare en ongeweven decoratiestof voor een dynamisch decor en laat het licht mooi door. Wij kunnen droppaper leveren in diverse kleuren en in vier verschillende breedtes (80, 120, 160 en 240 cm.). Droppaper is zeer geschikt voor bedrukking.

Fahnenstof

Fahnenstof

Fahnenstof is een stof van polyester. Fahnenstof is geschikt voor bijna alle binnen- als buitenactiviteiten.
Zo is het een echte allrounder. Fahnenstof is voor binnen en buiten en is bestand tegen weersinvloeden.

Firet (lantor)

Firet (lantor)

Firet of ook wel lantor genoemd is een glasvezel vlies dat veel gebruikt wordt in de dakbedekking.
In de standbouw wordt die ook gebruik voor plafondbespanning en banieren. Firet is uitsluitend in het wit en zwart en is brandvertragend.

Lakfolie

Lakfolie

Lakfolie is gemaakt van pvc en heeft een glimmende uitstraling. Om de lakglans te beschermen liggen er 2 lagen folie op elkaar. Het is brandwerend en is verkrijgbaar in 44 kleuren. De breedte van lakfolie is 130 cm.

Glamour

Glamour

Glamour is een doek van ca. 295 gr/m2. Voorzien van glimmende pailletten heeft het een glossy en feestelijke uitstraling. Beschikbaar in 11 verschillende kleuren en is brandwerend. Wordt vaak gebruikt voor decoratie.

Glanspolyester

Glanspolyester

Glanspolyester is een doek van ca. 110 gr/m² en brandwerend. Glanspolyester is beschikbaar in diverse kleuren. Glanspolyester is semi transparant en licht glimmend. Glanspolyester wordt gebruikt voor onder andere banieren en framebespanning.

Jute

Jute

Jute is beschikbaar in meerdere varianten. De Hessian is ca. 300 gr/m² en is in verschillende kleuren beschikbaar, andere jute zoals de open en de ruwe versie zijn uitsluitend in naturel verkrijgbaar.

Laserstof

Laserstof

Laserstof TCS 300 cm breed en een gewicht van 21 gr/m2. Het materiaal is PES brandvertragend en verkrijgbaar in zilver. Laserstof wordt gebruikt voor laser projecties.

Modena

Modena

De stof Modena is gemaakt van Polyester Taft. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en weegt ca. 90 gr./m². Modena is 150 cm. breed.

Projectiefolie

Projectiefolie

Projectiefolie is voor opzicht- en doorzichtprojectie. Projectiefolie is beschikbaar in verschillende varianten:
Opera (opzicht) kleur: melkwit 202 cm
Revue, Studio, Show (op en doorzicht) kleur: grijs 202 cm breed
Panorama grijs (doorzicht) 305 cm breed
Opal melkwit 300 cm (op en doorzicht)
Projectiefolie is allemaal brandvertragend.

PVC gecoate doek

PVC gecoate doek

PVC gecoate doek is in verschillende soorten te verkrijgen. Alle PVC gecoate doeken worden inmiddels vervangen voor PVC vrije doeken. Wij kunnen nog leveren:

 

Satino

Satino

Satino 156 gr/m² polyester doek met een satijnen uitstraling. beschikbaar in 2 maten, 140 cm breed en 295 cm breed in diverse kleuren. Satino wordt gebruikt voor decoratie en onthullingsdoeken en is Brandvertragend.

Souplesse

Souplesse

Souplesse is een voile permanent brandwerende stof. Beschikbaar in 150 cm en 300 cm breed in verschillende kleuren. Souplesse wordt onder andere gebruikt voor gordijnen en schermbespanning.

Spinakerdoek

Spinakerdoek

Spinakerdoek is een inflatable doek verkrijgbaar in verschillende kleuren. Spinakerdoek weegt ca 58 gr/m2 en is verkrijgbaar in 150 cm breed en 300 cm breed en is zowel brandvertragend als niet brandvertragend. Spinakerdoek wordt gebruikt voor blowups, decoratie en winds

Tule

Tule

Er zijn verschillende soorten tules, zoals Carrétule en Gobelintule. Het grote voordeel is dat een aantal soorten verkrijgbaar is op een breedte van 12 meter en soms nog wel breder.

Zonweringsdoek

Zonweringsdoek

Zonweringsdoek is een aluminium gecoat doek wat beschikbaar is in diverse kleuren.
Nr. 812, redelijk dicht
Nr. 815, half transparant
Nr. 818, transparant

Sound absorber

Sound absorber

Soundabsorber is een 550 grams molton doek, los geweven voor extra geluidsabsorptie.
Sound absorber is verkrijgbaar op 300 cm breed in de kleuren ecru en zwart.
Het doek is gecertificeerd.
Sound absorber is brandvertragend volgens DIN4102/B1
Toepassing: Geluidsisolerende gordijnen, wanden en afscheidingen.

Akutex

Akutex

Akutex is een los geweven doek met de structuur van fijne spagtelpoets.
Het weegt 270 gr/m2 en heeft een breedte van 308 cm.
Voor de geluidsabsorptie verwijzen we naar onderstaand grafiekje.
Het is verkrijgbaar in de kleuren wit, beige, taupe, licht grijs, antraciet en zwart.
Akutex is brandvertragend volgens DIN4102/B1
Toepassing: Geluidsisolerende gordijnen, wanden en afscheidingen.

Silencio

Silencio

Silencio is een 3D doek met het ouderwetse eierdozensysteem.
Het weegt 270 gr/m2 en heeft een breedte van 308 cm.
Voor de geluidsabsorptie verwijzen we naar onderstaand grafiekje.
Het is verkrijgbaar in de kleuren wit, beige, taupe, licht grijs, antraciet en zwart.
Toepassing: Geluidsisolerende wanden en panelen.

Decoposol

Decoposol

Decoposol is een 220 grams doek. Decoposol is 300 cm breed en verkrijgbaar in de kleur wit. Decoposol is bewerkt voor bedrukken.

Event

Event

Event is een 155 grams doek en 305 cm breed. Event is permanent brandwerend en verkrijgbaar in het wit.

Walltex

Walltex

Een doek met structuur en een grijze backing, waardoor het stofferen van een onderlaag tegen doorschijnen overbodig is. Walltex wordt voornamelijk gebruikt voor wandbespanning.

Blackout

Blackout

Wilt u geen enkele lichtinval hebben? Dan is blackout een zeer geschikte stof. Door de zwarte binnendraad laat het geen enkele zonnestraal door.

Zonweringsstof

Zonweringsstof

Zonweringsdoek is een aluminium gecoat doek wat beschikbaar is in diverse kleuren.
Nr. 812, redelijk dicht
Nr. 815, half transparant
Nr. 818, transparant

Spanfixen

Spanfixen

Spanfixen zijn elastische spanners met een kunststof haak om doeken mooi en gecentreerd in een truss te hangen. Bij een standaard truss is de ruimte tussen doek en truss circa 8 cm.

Tackers

Tackers

Een handtacker is geschikt voor nieten van 4 en 6 mm.
We hebben zowel kunststof als metalen tackers, maar iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur.

Chippers

Chippers

Onze handchippers zijn geschikt voor pins van 15 mm.

Nieten

Nieten

Nietjes voor in de tacker. De nietjes zijn verkrijgbaar ik 2 verschillende maten, 4mm en 6mm. De nietjes zijn verkrijgbaar per doosje van 5.000 stuks.

Pins

Pins

Onze 15 mm pins hebben een kopje van 2 mm ze zijn daarmee nauwelijks zichtbaar.

Trapezekoord

Trapezekoord

Trapezekoord is een elastisch draad wat verkrijgbaar is in 4 en 6 mm. Trapezekoord wordt onder andere gebruikt om doeken in een trus te krijgen.

Nylonkoord

Nylonkoord

Nylonkoord hebben wij in het zwart en wit op een diameter van 1,4 en 6 mm. Nylonkoord wordt in de zomen en in hoezen verwerkt.

Zeilogen

Zeilogen

We hebben standaard zeilogen in de volgende afmetingen 6B (13mm), 14B (25mm) en 40mm.
We hebben ringen in nikkel, RVS  en messing.

Klittenband

Klittenband

Klittenband is verkrijgbaar in 20, 40 en 50 mm, in de kleuren wit en zwart.
De haak (harde) en Lus (zachte) zijde zijn verkrijgbaar op rollen van 25 meter, zowel zelfklevend als opnaaibaar.
Kleuren leveren we op aanvraag.
Klittenband is er ook in een elastische variant.

Loodveter

Loodveter

Loodveter hebben we standaard van 60-200 gram/m1.
Ook leveren we losse loodjes om gordijnen in de hoeken te verzwaren

Polyether

Polyether

Er worden veel bankjes gemaakt met het behulp van polyether. Polyether is er in vele soorten kwaliteiten, zoals anti bacterieel, brandvertragend. Polyether wordt vaak op hout verlijmd maar kan ook rondom gestoffeerd worden. Het heeft voldoende hardheid om op te zitten maar is ook geschikt voor plofkussens. Wandpanelen worden vaak opgevuld met polyether met name capitonerknopen.

Ritsen

Ritsen

Ritsen worden veel gebruik in onze producten maar zijn ook los te verkrijgen. De meest gangbare zijn de 6 en  8mm. Ook hebben wij deelbare ritsen in ons assortiment.

Roedes

Roedes

Tetos levert zowel aluminium als houten roedes.

De houten roedes zijn standaard Ø 28mm.
De aluminium roedes hebben we standaard in Ø 15 en 28 mm.

Al uw rails zagen we voor u op maat.

Gordijnrails

Gordijnrails

I-rail is een makkelijk buigbaar aluminium rail. Geschikt voor lichtere stoffen en/of kleinere hoogtes.
We leveren de rails compleet met eindstops, runners en wand-/plafondsteunen.
Gefi-rail is een witte aluminium rail. Geschikt voor zwaardere stoffen en/of grotere hoogtes.
Gefi-rail kan met behulp van koppelstukken tot naar iedere gewenste lengte worden uitgebreid.
Gefi-rail is niet makkelijk buigbaar. Er zijn standaard 90⁰ bochten leverbaar, maar op verzoek wordt de rail in vorm voorgebogen.
We leveren de rails compleet met eindstops, runners en wand-/plafondsteunen.
Al uw rails zagen we indien gewenst voor u op maat.

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl