Wandbespanning

Voor wandbespanning wordt flanel verreweg het meest gebruikt. De meeste stoffen leveren wij tot 3 meter naadloos. Wilt u wand- of plafondbespanning van katoendoeken? Dan leveren wij deze zelfs tot 12 meter breed en 60 meter lang naadloos! Onderstaand een overzicht van zeer geschikte stoffen voor wandbespanning, echter zijn er nog vele andere mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op.

Flanel (molton)

Flanel (molton)

Flanel is een geruwd doek van 100% katoen en wordt vaak voor plafonds en wanden gebruikt. Door het ruwen krijgt de flanel een zachte en warme uitstraling, en worden kleine oneffenheden in de ondergrond gecammouffleerd. Flanel weegt ca. 160 gr./m² en is leverbaar in twee breedtes: 130 cm en 310 cm. Flanel is leverbaar in diverse kleuren en is brandvertragend.

Heavy satin

Heavy satin

Heavy satin is een behoorlijk zware stof van 320 gram /m² en 310 cm breed. Heavy satin laat zich makkelijk plooien en is daarmee goed materiaal voor diverse toepassingen. Heavy satin is brandvertragend.

Stretch

Stretch

Stretch is een brandwerende stof welke in meerdere soorten en maten beschikbaar is. Stretch is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Stretch is leverbaar in vele kwaliteiten. Met dit artikel kunnen de meest uiteenlopende en bijzondere modellen gestoffeerd worden.

Schildersdoek

Schildersdoek

Schildersdoek is een katoendoek van 200 gr/m². Schildersdoek is beschikbaar in verschillende breedte maten en in de kleur ecru. Schildersdoek hebben we brandvertragend (nessel genaamd) en niet geïmpregneerd.

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl