Tribune- tent en podia stoffering

Binnen korte tijd kunnen wij uw locatie ombouwen van een standaard tent of steigertribune in een sfeervolle vip ruimte. Podia kunnen worden afgerokt met of zonder plooi. Tribunes worden gestoffeerd met of zonder leuningen. En tenten worden warm gestoffeerd zonder de uitstraling van koud pvc.

Flanel (molton)

Flanel (molton)

Flanel is een geruwd doek van 100% katoen en wordt vaak voor plafonds en wanden gebruikt. Door het ruwen krijgt de flanel een zachte en warme uitstraling, en worden kleine oneffenheden in de ondergrond gecammouffleerd. Flanel weegt ca. 160 gr./m² en is leverbaar in twee breedtes: 130 cm en 310 cm. Flanel is leverbaar in diverse kleuren en is brandvertragend.

Kaasdoek

Kaasdoek

Kaasdoek weegt ca. 65 gr./m² en is enigszins doorzichtig. Kaasdoek is in verschillende breedtes en kleuren leverbaar. Wij kunnen kaasdoek naadloos leveren tot een breedte van 1200.

Backdrop

Backdrop

Backdrop is een verzamelnaam voor podiumdoeken. Deze worden gemaakt van flanel of verduisteringsdoek. De meeste backdrop zijn voorzien van boen, een zoom met ogen en lintjes, maar omdat wij het atelier hier in huis hebben kunnen wij helemaal naar wens confectioneren. Standaard is de backdrop 300 cm bij 300 cm, maar wij maken het, indien gewenst,passend op elk gewenst formaat.

Full colour bedrukt

Full colour bedrukt

Voor bedrukking gebruiken we – afhankelijk van de toepassing – diverse doeken. Voor banieren gebruiken we vaak bysonyl of mesh voor eye catshers stretch en voor de rokjes decodoek.

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl