Plafondbespanning

Voor plafondbespanning zijn kaasdoek en sprinklerdoek meest gebruikt. De meeste stoffen leveren wij tot 3 meter naadloos (300 cm). Wilt u plafondbespanning van katoendoeken? Dan leveren wij deze zelfs tot 12 meter (1200 cm) breed en 60 meter lang naadloos! Onderstaand een overzicht van onze veelgebruikte stoffen. Uiteraard zijn er ook diverse andere mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op!

Kaasdoek

Kaasdoek

Kaasdoek weegt ca. 65 gr./m² en is enigszins doorzichtig. Kaasdoek is in verschillende breedtes en kleuren leverbaar. Wij kunnen kaasdoek naadloos leveren tot een breedte van 1200.

Sprinklerdoek

Sprinklerdoek

Sprinklerdoek is een doek met een grote maas. Sprinklerdoek weegt ca. 60 gr/m². Sprinklerdoek wordt gebruikt onder sprinklerinstallaties. De mazen zorgen ervoor dat de rook makkelijk bij de sprinklerinstallatie kan komen en het bluswater makkelijk de brand kan bereiken. Sprinklerdoek is brandwerend en in diverse kleuren leverbaar.

Flanel (molton)

Flanel (molton)

Flanel is een geruwd doek van 100% katoen en wordt vaak voor plafonds en wanden gebruikt. Door het ruwen krijgt de flanel een zachte en warme uitstraling, en worden kleine oneffenheden in de ondergrond gecammouffleerd. Flanel weegt ca. 160 gr./m² en is leverbaar in twee breedtes: 130 cm en 310 cm. Flanel is leverbaar in diverse kleuren en is brandvertragend.

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl