Meubelstoffen

Wat wellicht een simpel voorwerp lijkt, zoals een oude stoel, of nietszeggend object, zoals een stuk hout, toveren wij moeiteloos om in een prachtige bank of eyecatcher. Tetos denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor zowel grote als kleine stoffering projecten. Zo is ook het stofferen van enkele kussens geen probleem, met onze grote voorraad polyether maken we ‘m zo dik als gewenst. Voor meubelstoffering gebruiken wij voornamelijk onderstaande stoffen, echter werken wij ook met Kvadrat, Sunbrella en vele andere grote merken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Panama

Panama

Panama is een brandwerende stof die ca 360 gr/m² weegt. Panama is verkrijgbaar in 300 cm in de kleuren wit/ecru en zwart.

Boetiek

Boetiek

Boetiek is een 100% viscose meubelstof. Deze stof is goed te bewerken waardoor deze voor diverse toepassingen gebruikt kan worden.

Skai

Skai

Skai hebben we in diverse kwaliteiten, kleuren en structuren. Interesse in meubelstoffenring met Skai? Neem contact op voor alle mogelijkheden, dan adviseren wij u graag!

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl