Gordijnen

Gordijnen worden in ons atelier geconfectioneerd naar uw wens. Boven voorzien van zoomband en haken en ringen en van onder een loodveter. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een volle en een kleine plooi of een vlinder- en enkele plooi. Gebruik voor uw tentoonstelling of beursstand bijvoorbeeld koordgordijnen, geplooid of met ringen?

U bedenkt het, wij maken het!
De onderstaande stoffen worden het meest gebruikt voor gordijnen. Maar ook bijvoorbeeld de stoffen van Kobé, De Ploeg, Kvadrat, Artimo, Holland Haag en vele andere kunnen we u leveren. Voor overige informatie over gordijnstoffen uit ons uitgebreide assortiment, neem gerust contact op.

Voile

Voile

Voile is een semi-transparant doek van 40-65 gr/m2. Deze doeken kunnen geleverd worden met een hoogte van maximaal 520 cm naadloos. Deze stof wordt ook wel vitrage genoemd.

Backdrop

Backdrop

Backdrop is een verzamelnaam voor podiumdoeken. Deze worden gemaakt van flanel of verduisteringsdoek. De meeste backdrop zijn voorzien van boen, een zoom met ogen en lintjes, maar omdat wij het atelier hier in huis hebben kunnen wij helemaal naar wens confectioneren. Standaard is de backdrop 300 cm bij 300 cm, maar wij maken het, indien gewenst,passend op elk gewenst formaat.

Velours

Velours

Gordijnen van velours? Naast het voeren van o.a. TCS en katoen is het ook mogelijk veloursgordijnen te voeren met katoendoek tegen glees.

Flanel (molton)

Flanel (molton)

Flanel is een geruwd doek van 100% katoen en wordt vaak voor plafonds en wanden gebruikt. Door het ruwen krijgt de flanel een zachte en warme uitstraling, en worden kleine oneffenheden in de ondergrond gecammouffleerd. Flanel weegt ca. 160 gr./m² en is leverbaar in twee breedtes: 130 cm en 310 cm. Flanel is leverbaar in diverse kleuren en is brandvertragend.

Heavy satin

Heavy satin

Heavy satin is een behoorlijk zware stof van 320 gram /m² en 310 cm breed. Heavy satin laat zich makkelijk plooien en is daarmee goed materiaal voor diverse toepassingen. Heavy satin is brandvertragend.

Verduisteringsdoek

Verduisteringsdoek

Verduisteringsdoek is extra dik (ca. 315 gr./m²) en laat daardoor geen licht door. Het is brandwerend en verkrijgbaar in het zwart, wit en diverse andere kleuren.

Orion

Orion

Een hoogwaardig kwaliteit gordijn van 237 gr/m2  verkrijgbaar in  150 cm 300 cm breed. Orion is brandvertragend en een soepele blockout stof beschikbaar in meer dan 30 tinten.

Koordgordijn

Koordgordijn

Blackout

Blackout

Wilt u geen enkele lichtinval hebben? Dan is blackout een zeer geschikte stof. Door de zwarte binnendraad laat het geen enkele zonnestraal door.

Fahnenstof

Fahnenstof

Fahnenstof is een stof van polyester. Fahnenstof is geschikt voor bijna alle binnen- als buitenactiviteiten.
Zo is het een echte allrounder. Fahnenstof is voor binnen en buiten en is bestand tegen weersinvloeden.

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl