Decoratiestoffen

Decoreren kan je met bijna alle stoffen. Van flanel tot glamour en jute. Uni doeken en een streepje of een blokje, maar ook een glitters behoren tot de mogelijkheden. De meeste decoratiestoffen hebben een breedte van circa 140 cm. Vele van onze decoratiestoffen zijn brandvertragend geïmpregneerd, of kunnen we voor je impregneren. Hieronder een greep uit onze veel gebruikte decoratie stoffen. Uiteraard is alles mogelijk, neem contact op voor alle mogelijkheden!

Rips

Rips

Rips is een doek van circa 180 gr/m2 met lichte structuur en is verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. Rips is 120 cm breed. Op verzoek kunnen we rips voor u brandvertragend impregneren. Rips wordt onder andere gebruikt voor gordijnen en kussens.

Breeze

Breeze

Breeze is beschikbaar in 8 diverse kleuren en per 50 cm breed.

Backdrop

Backdrop

Backdrop is een verzamelnaam voor podiumdoeken. Deze worden gemaakt van flanel of verduisteringsdoek. De meeste backdrop zijn voorzien van boen, een zoom met ogen en lintjes, maar omdat wij het atelier hier in huis hebben kunnen wij helemaal naar wens confectioneren. Standaard is de backdrop 300 cm bij 300 cm, maar wij maken het, indien gewenst,passend op elk gewenst formaat.

Brushed nylon

Brushed nylon

Brushed nylon kent vele toepassingen. Zo is  het een ideale tegenpool voor hard(haak) klittenband. Brushed nylon is 137 cm breed en in ook verkrijgbaar met foam en/of zelfklevend. Brushed nylon wordt onder andere toegepast op speakerdoek en memopanelen.

Droppaper

Droppaper

Droppaper is een lichte, printbare en ongeweven decoratiestof voor een dynamisch decor en laat het licht mooi door. Wij kunnen droppaper leveren in diverse kleuren en in vier verschillende breedtes (80, 120, 160 en 240 cm.). Droppaper is zeer geschikt voor bedrukking.

Fahnenstof

Fahnenstof

Fahnenstof is een stof van polyester. Fahnenstof is geschikt voor bijna alle binnen- als buitenactiviteiten.
Zo is het een echte allrounder. Fahnenstof is voor binnen en buiten en is bestand tegen weersinvloeden.

Firet (lantor)

Firet (lantor)

Firet of ook wel lantor genoemd is een glasvezel vlies dat veel gebruikt wordt in de dakbedekking.
In de standbouw wordt die ook gebruik voor plafondbespanning en banieren. Firet is uitsluitend in het wit en zwart en is brandvertragend.

Lakfolie

Lakfolie

Lakfolie is gemaakt van pvc en heeft een glimmende uitstraling. Om de lakglans te beschermen liggen er 2 lagen folie op elkaar. Het is brandwerend en is verkrijgbaar in 44 kleuren. De breedte van lakfolie is 130 cm.

Glamour

Glamour

Glamour is een doek van ca. 295 gr/m2. Voorzien van glimmende pailletten heeft het een glossy en feestelijke uitstraling. Beschikbaar in 11 verschillende kleuren en is brandwerend. Wordt vaak gebruikt voor decoratie.

Glanspolyester

Glanspolyester

Glanspolyester is een doek van ca. 110 gr/m² en brandwerend. Glanspolyester is beschikbaar in diverse kleuren. Glanspolyester is semi transparant en licht glimmend. Glanspolyester wordt gebruikt voor onder andere banieren en framebespanning.

Jute

Jute

Jute is beschikbaar in meerdere varianten. De Hessian is ca. 300 gr/m² en is in verschillende kleuren beschikbaar, andere jute zoals de open en de ruwe versie zijn uitsluitend in naturel verkrijgbaar.

Laserstof

Laserstof

Laserstof TCS 300 cm breed en een gewicht van 21 gr/m2. Het materiaal is PES brandvertragend en verkrijgbaar in zilver. Laserstof wordt gebruikt voor laser projecties.

Modena

Modena

De stof Modena is gemaakt van Polyester Taft. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en weegt ca. 90 gr./m². Modena is 150 cm. breed.

Panama

Panama

Panama is een brandwerende stof die ca 360 gr/m² weegt. Panama is verkrijgbaar in 300 cm in de kleuren wit/ecru en zwart.

Projectiefolie

Projectiefolie

Projectiefolie is voor opzicht- en doorzichtprojectie. Projectiefolie is beschikbaar in verschillende varianten:
Opera (opzicht) kleur: melkwit 202 cm
Revue, Studio, Show (op en doorzicht) kleur: grijs 202 cm breed
Panorama grijs (doorzicht) 305 cm breed
Opal melkwit 300 cm (op en doorzicht)
Projectiefolie is allemaal brandvertragend.

PVC gecoate doek

PVC gecoate doek

PVC gecoate doek is in verschillende soorten te verkrijgen. Alle PVC gecoate doeken worden inmiddels vervangen voor PVC vrije doeken. Wij kunnen nog leveren:

 

Satino

Satino

Satino 156 gr/m² polyester doek met een satijnen uitstraling. beschikbaar in 2 maten, 140 cm breed en 295 cm breed in diverse kleuren. Satino wordt gebruikt voor decoratie en onthullingsdoeken en is Brandvertragend.

Souplesse

Souplesse

Souplesse is een voile permanent brandwerende stof. Beschikbaar in 150 cm en 300 cm breed in verschillende kleuren. Souplesse wordt onder andere gebruikt voor gordijnen en schermbespanning.

Spinakerdoek

Spinakerdoek

Spinakerdoek is een inflatable doek verkrijgbaar in verschillende kleuren. Spinakerdoek weegt ca 58 gr/m2 en is verkrijgbaar in 150 cm breed en 300 cm breed en is zowel brandvertragend als niet brandvertragend. Spinakerdoek wordt gebruikt voor blowups, decoratie en winds

Stretch

Stretch

Stretch is een brandwerende stof welke in meerdere soorten en maten beschikbaar is. Stretch is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Stretch is leverbaar in vele kwaliteiten. Met dit artikel kunnen de meest uiteenlopende en bijzondere modellen gestoffeerd worden.

Tule

Tule

Er zijn verschillende soorten tules, zoals Carrétule en Gobelintule. Het grote voordeel is dat een aantal soorten verkrijgbaar is op een breedte van 12 meter en soms nog wel breder.

Deceaudoek

Deceaudoek

Een 200 grams doek dat veel gebruikt wordt met platte strip voor wissellijsten en frames.

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl