Van Manneke Paul via de BZT Show naar de Toppers in Concert!

Samen met unbranded maken wij bijzondere projecten! Veel mensen realiseren zich niet wat de mogelijkheden van stof zijn en wat de impact ervan is op bezoekers. De projecten die we met unbranded doen geven hier een goed beeld van.

Van lampenkap tot complete beurshal

Bij Manneke Paul hebben we grote lampenkappen in ons atelier gemaakt. Bij de Toppers in Concert hebben we ondersteuning verleend tijdens de opbouw. En bij andere projecten ging het weer om het leveren van stoffen uit ons magazijn. Veel verschillende mooie projecten dus, met grote afwisseling tussen standaard leveringen en prachtige producties volledig op maat! Allemaal met als doel een optimale beleving voor de bezoekers.

De fascinerende producties van unbranded

Entertainment producties zijn vandaag de dag de spil van succesvolle content platforms. Nadrukkelijker dan ooit vraagt dat om een sterke en onderscheidende visuele identiteit in decor en uitstraling. Al jaren is unbranded marktleider in fascinerende producties voor TV, concert- en theaterpodium. Daarnaast is unbranded onder meer ook succesvol in retail & interieur, outdoor specials en musea.

Wij maken het gewoon

De diversiteit van deze samenwerking geeft ook meteen de veelzijdigheid aan van Tetos. Van lampenkap tot complete beurshal; vanuit ons atelier in Utrecht of vanaf locatie maken wij het gewoon! Met de kwaliteit en service die u al jaren van ons gewend bent! Want stof is zo tof!

Ben jij benieuwd of jouw creatieve idee ook mogelijk is met stof? Stel je vraag aan Berry, hij vertelt je graag meer!

Onze projecten

Plafonddoek op grote hoogte in vertrekhal Schiphol

Plafonddoek op grote hoogte in vertrekhal Schiphol

In de nieuwe vertrekhal op Schiphol hebben wij met ons team op grote hoogte een plafonddoek geplaatst. Het katoendoek, genaamd…

Van Manneke Paul via de BZT Show naar de Toppers in Concert!

Van Manneke Paul via de BZT Show naar de Toppers in Concert!

Samen met unbranded maken wij bijzondere projecten! Veel mensen realiseren zich niet wat de mogelijkheden van stof zijn en wat…

Decoratie paleis Het Loo

Decoratie paleis Het Loo

Paleis het Loo mochten we voor het 50 jarig bestaan van KIM in opdracht van Handevent decoreren. We hebben mooie…

Geinteresseerd? Bel of e-mail ons

Sterrebaan 4
3542 DK Utrecht
+31 (0)30 241 41 22
info@tetos.nl

Contact